Εγγύηση και Τεχνική Υποστήριξη

Όλα τα προϊόντα μας είναι πλήρως λειτουργικά και τεχνικώς ελεγμένα από έμπειρους τεχνικούς. Η λειτουργική τους κατάσταση και η πιθανότητα να παρουσιάσουν πρόβλημα δεν έχει καμία διαφορά από ένα αντίστοιχο καινούριο.

Όλα τα προϊόντα μας καλύπτονται από 12 μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας για το προϊόν και 3 μήνες για την μπαταρία.

Η εγγύηση ξεκίνα από την ημερομηνία της απόδειξης αγοράς. Παρακαλούμε φυλάξτε την απόδειξη σε έντυπη η ηλεκτρονική μορφή για την διευκόλυνση της εξυπηρέτησης σας.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα στην χρήση  παρέχουμε άμεση υποστήριξη στα κεντρικά μας, τηλεφωνικά η μέσω προγραμμάτων μακρινής σύνδεσης.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα στην λειτουργία του προϊόντος ο έλεγχος και επισκευή γίνεται στο service μας ,  Καραϊσκάκη 7, Γαλάτσι.
H ασφαλής παράδοση του προϊόντος στις εγκαταστάσεις μας αποτελεί επιλογή και ευθύνη του πελάτη.

Οι χρόνοι επισκευής εξαρτώνται από την πιθανή ανάγκη ανταλλακτικών και την φύση του προβλήματος. Ο χρόνος ελέγχου είναι πάντα εντός 24 ωρών.


Για οποιαδήποτε ζημιά σε προϊόν που έχετε αγοράσει από εμάς και  προήλθε  από αστοχία χρήσης ( για παράδειγμα σας έπεσε και έσπασε ή κόλλησε ιό) παρέχουμε πλήρη επιδιόρθωση σε προνομιακές μειωμένες τιμές αλλά ΔΕΝ καλύπτεται από την εγγύηση καλής λειτουργίας.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος , εντός εγγύησης καλής λειτουργίας , που δεν μπορεί να επιδιορθωθεί, γίνεται αντικατάσταση με ίδιο η παρόμοιο προϊόν.

20 χρόνια εμπειρίας στην επισκευή και στην υποστήριξη στην διάθεση σας.